Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

HomeΣχετικά με ΕμάςΒραβεύσεις και Διακρίσεις

Βραβεύσεις που λάβαμε σαν επιβράβευση των υπηρεσιών που παρέχουμε

STRONGEST COMPANIES IN GREECE

H MEGA SPRINT GUARD A.E. έχει βραβευτεί από την ICAP ως μια από τις Strongest companies in Greece για τρία συνεχόμενα έτη (2010,2011 και 2012). «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores)  της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων  και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.

Βραβείο από την ICAP ως μια από τις «LEADING EMPLOYERS IN GREECE» για δυο συνεχόμενα έτη (2011 και 2012). Οι «LEADING EMPLOYERS IN GREECE» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Βραβείο από το περιοδικό FORTUNE ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πανελλαδικά. Η σχετική μελέτη πραγματοποιήθηκε από την HELLASTAT

TRUE LEADER

Η MEGA SPRINT GUARD A.E. ανακηρύχθηκε από την ICAP ώς True LEADER για το έτος 2012. Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε στις 22 Οκτωβρίου για 3η χρονιά τις επιχειρήσεις και τους ομίλους – ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα. Η λαμπρή τελετή έλαβε χώρα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την παρουσία 380 Ανωτάτων Στελεχών της Ελληνικής αγοράς. Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 20.500 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 35 Εταιρείες και 8 Όμιλοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής:

Βραβείο από τον διεθνή οργανισμό EUROPE 500 και το IESE BUSSINES SCHOOL ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πανευρωπαϊκά, τον Μάρτιο του 2013, σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

H MEGA SPRINT GUARD διακρίθηκε με 4 βραβεία στα Security Excellence Awards 2019. Στις 19.02.2020 στο Radisson Blu Park Hotel, έλαβε χώρα η τελετή απονομής των Security Excellence Awards 2019, από την εταιρεία Boussias Communications. Στην  εκδήλωση επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της αγοράς βραβεύθηκαν στα Security Excellence Awards

vraveia

Η MEGA SPRINT GUARD βραβεύτηκε στις εξής κατηγορίες:

Guarding & Safekeeping

Port

Security

 

Embassy

Security

Operational Security Plan Total Risk Management

DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019

H MEGA SPRINT GUARD διακρίθηκε στο πλαίσιο του Ετήσιου Forum «Diamonds of the Greek Economy 2019» ως μια εταιρεία «διαμάντι» για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

vraveio-diamonds-of-the-greek-economy

Σχετικά με την εκδήλωση: Στην εκδήλωση αναδείχθηκαν οι βιώσιμες ελληνικές επιχειρήσεις που συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και διακρίνονται για την εξωστρέφειά τους.

Οι βραβεύσεις  στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 (εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών) επιχειρήσεων  η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και η MEGA SPRINT GUARD. Η όλη αξιολόγηση έγινε από το επιτελείο της New Times και την διαδικτυακή  τράπεζα πληροφοριών Νew Times List   η οποία ενημερώνεται καθημερινά και στην οποία εμπεριέχονται στοιχεία 20.000 εταιρειών.

Περισσότερα από 500 στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Πολιτείας καθώς και μέλη φορέων της χώρας, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνογερμανικού & Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Η διάκριση που έλαβε η MEGA SPRINT GUARD επιβεβαιώνει τη σταθερή πορεία που διαγράφει και αποδεικνύει τη δυναμική της που της επιτρέπει να αναπτύσσεται με εκθετικούς ρυθμούς.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.