Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
 • Ελληνικα
 • Αγγλικα

Στην Mega Guard πιστεύουμε ότι πρέπει να επενδύουμε συνεχώς, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την προστασία του προσωπικού και των εγκαταστάσεων των συνεργατών και πελατών μας.

Αρκετές φορές στην μελέτη ασφαλείας βρίσκουμε «τρωτά» σημεία στις εγκαταστάσεις των πελατών μας που χρειάζονται άμεσα ενίσχυση του επιπέδου ασφαλείας. Δεδομένου ότι η προσθήκη 24ωρης φύλαξης έχει ένα σοβαρό κόστος για τις επιχειρήσεις, δημιουργήσαμε τον απόλυτο συνδυασμό φυσικής παρουσίας και τεχνολογίας, που μείωσε το κόστος και ενίσχυσε το επίπεδο ασφαλείας.

Οι πελάτες μας μπορούν να έχουν έναν «εικονικό» φύλακα ασφαλείας. Από τον Κεντρικό Σταθμό μας, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να παρακολουθεί την ιδιοκτησία σας με ακρίβεια χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας. Αξιοποιώντας τα πλέον καλύτερα software με Video Analytics στον Κεντρικό Σταθμό μας και σε συνδυασμό με το κατάλληλο εξοπλισμό CCTV που διαθέτει ή παρέχουμε στον πελάτη μας, καλύπτουν  λεπτομερώς την ιδιοκτησία σας και εξασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Όταν εντοπιστεί ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, τα συστήματα Video Analytics ειδοποιούν τον Κεντρικό Σταθμό και άμεσα γίνεται οπτική επιβεβαίωση στον χώρο. Ο φύλακας ή το patrol μας ελέγχει την περιοχή και εφόσον υπάρχει πραγματική απειλή ειδοποιούνται οι κατάλληλες αρχές

Τα ειδικά λογισμικά που χρησιμοποιεί το Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων μας ενσωματώνουν ένα ισχυρό σύστημα ανάλυσης εικόνων βίντεο. Περιλαμβάνει τα ακόλουθα εργαλεία ανίχνευσης βίντεο:

 • Ανίχνευση κίνησης – συλλαμβάνει οποιαδήποτε κίνηση.
 • Ανίχνευση αλλαγής φόντου – ενεργοποιείται όταν γίνεται προσπάθεια να γυρίσετε την κάμερα.
 • Ανίχνευση για απώλεια ποιότητας βίντεο – ενεργοποιείται όταν η ποιότητα της εικόνας επιδεινώνεται λόγω θολώματος ή λερώματος ή τυφλώματος του φακού ή σκουραίνοντας την εικόνα, κ.λπ.
 • Ανίχνευση εγκαταλειμμένων αντικειμένων – ενεργοποιείται όταν κάποιο αντικείμενο – ένας χαρτοφύλακας, ένα κουτί, μια τσάντα κ.λπ. εμφανίζεται στη σκηνή και παραμένει ακίνητο για κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Ανίχνευση διέλευσης μιας νοητής ή υπαρκτής γραμμής διαχωρισμού ζώνης ασφαλείας – ενεργοποιείται όταν ένα κινούμενο αντικείμενο διασχίζει την εικονική γραμμή στην καθοριζόμενη από τον χρήστη κατεύθυνση
 • Ανίχνευση έναρξης κίνησης – καταγράφει την κίνηση σε μια περιοχή που καθορίζεται από το χρήστη.
 • Ανίχνευση διακοπής κίνησης – ενεργοποιείται όταν κάποιο αντικείμενο σταματά και παραμένει ακίνητο για κάποιο χρονικό διάστημα εντός της καθορισμένης από τον χρήστη περιοχής.
 • Ανίχνευση ακίνητου αντικειμένου που δεν έχει οριστεί από τον χρήστη – ενεργοποιείται όταν ένα αντικείμενο παραμένει σε μια περιοχή που καθορίζεται από το χρήστη για κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Ανίχνευση εμφάνισης αντικειμένου – ενεργοποιείται όταν οποιοδήποτε αντικείμενο εμφανίζεται εντός μιας περιοχής που καθορίζεται από τον χρήστη.
 • Ανίχνευση εξαφάνισης αντικειμένου – ενεργοποιείται όταν το αντικείμενο αφήνει την περιοχή που καθορίζεται από τον χρήστη ή όταν το αντικείμενο που βρίσκεται στην περιοχή εξαφανίζεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.