Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

Η Megaguard είναι από τις ελάχιστες ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που διαθέτει άδεια από το Γ.Ε.ΕΘ.Α. σύμφωνα με τον Κανονισμό Βιομηχανικής Ασφάλειας (ΕΚΒΑ — ΑΠΟΡΡΗΤΟ — NATO SECRET). Φ.120/1/ 136775/Σ.486        (ΦΕΚ Β΄336/16.3.2005) και έχει πιστοποιήσει το προσωπικό της αλλά και τις εγκαταστάσεις της.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία όλων των ανθρώπων της εταιρείας έχουν καθιερώσει το όνομα MEGA SPRINT GUARD A.E. συνώνυμο με την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας. Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση από τους χιλιάδες των συνδρομητών μας αποτελεί αναμφίβολα την σημαντικότερη περιουσία, αλλά και δύναμη της MEGA SPRINT GUARD A.E.  για τα επόμενα δημιουργικά χρόνια.

Η ασφάλεια των βασικών ενεργειακών πόρων είναι θεμελιώδους σημασίας και η MEGA SPRINT GUARD A.E. έχει μεγάλη εμπειρία από τη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται ως πάροχο υπηρεσιών ασφαλείας των εγκαταστάσεων τους, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία  της εταιρείας και στην επάρκεια των  πόρων για την άριστη φύλαξη των εγκαταστάσεων τους. Κατανοούμε τη βιομηχανία και είμαστε σε θέση, από την εμπειρία μας και τις αποδεδειγμένες ικανότητες μας, στην αξιολόγηση των κινδύνων, την διαχείριση του έργου και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.