Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

HomeΥπηρεσίεςΗλεκτρονικά Συστήματα ΑσφαλείαςΣυστήματα Περιμετρικής Προστασίας

Ένα σύστημα συναγερμού συνήθως καλύπτει το εσωτερικό ενός χώρου. Σε οικιακούς χώρους, συγκεκριμένα καλύπτει τις πόρτες εισόδων και τα παράθυρα (τζάμια και πατζούρια) ενώ οι ανιχνευτές κίνησης (radar) ανιχνεύουν κίνηση εντός του εσωτερικού χώρου της οικίας.

Η φιλοσοφία της Mega Guard είναι «be proactive», για αυτό προτείνει να μην αφήσετε τον διαρρήκτη να εισέλθει στο χώρο σας και να κάνει οποιαδήποτε ζημιά, αλλά να εντοπιστεί και να απωθηθεί στον εξωτερικό χώρο.

Τα Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας είναι συστήματα που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικό περιβάλλον για την ανίχνευση της παρουσίας ενός εισβολέα που προσπαθεί να παραβιάσει μια περίμετρο.

Η Mega Sprint Guard θα μελετήσει τον χώρο σας και θα προτείνει την κατάλληλη λύση ή σύνολο λύσεων (πχ Ανίχνευση τριπλής τεχνολογίας, κάμερες, beam,  αισθητήρων μικροκυμάτων, ενεργών υπέρυθρων ακτινών, ανιχνευτών PIR εξωτερικών χώρων και καλωδίων ανίχνευσης οπτικών ινών κλπ)

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.