Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

HomeΥπηρεσίεςΗλεκτρονικά Συστήματα ΑσφαλείαςΕνοποιημένα Συστήματα Ασφαλείας

Στην εποχή μας, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων απειλών, είναι επιτακτική ανάγκη να μπορούμε να ελέγχουμε τα συστήματα ασφαλείας, τις κάμερες, access control, περιμετρική προστασία, την πυρασφάλεια, τους αυτοματισμούς αλλά και την επικοινωνία της επιχείρησης μας από μια διαχειριστική πλατφόρμα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την πλήρη παρακολούθηση όλων των απειλών και άμεσα να εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας, που έχουμε προγραμματίσει, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις απειλές που αντιμετωπίζουμε.

Για να επιλέξουμε όμως την κατάλληλη πλατφόρμα, για την ενοποίηση των συστημάτων σας, θα πρέπει να γίνει Risk assessment and Risk management για να δούμε τα τρωτά σημεία και τις ανάγκες που έχει η εγκατάσταση. Παράλληλα με τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, πρέπει να παρέχεται και εκπαίδευση στο προσωπικό, για τον τρόπο που πρέπει να χειρίζονται την κάθε κατάσταση, αλλά και για τον τρόπο ελέγχου των συστημάτων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.