Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

Το θυροτηλέφωνο είναι το σύστημα που σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε κλήσεις από την εξωτερική σας είσοδο ή από κάποια άλλη είσοδο του κτηρίου. Όταν ο επισκέπτης φτάσει στην είσοδο και πατήσει το κουδούνι, τότε μια ή παραπάνω συσκευές ειδοποιούνται εντός του κτηρίου και μπορούν να απαντήσουν όπως και να επιτρέψουν την είσοδο.

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να λάβετε αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος για την οικία ή την επιχείρησή σας, είναι αν θα είναι ενσύρματο ή ασύρματο. Ακολούθως, το ερώτημα έγκειται στον αν θα είναι μόνο με ήχο ή και με εικόνα.

Για κτήρια που είναι υπό κατασκευή, προτείνουμε ενσύρματο σύστημα είτε το χρησιμοποιήσετε είτε όχι, αφού λόγω της συγκυρίας, η εγκατάσταση θα είναι πολύ οικονομική.

Για το ασύρματο σύστημα, η λέξη κλειδί είναι η απόσταση. Το πόσο καλά θα δουλεύει το σύστημα σας εξαρτάται από την απόσταση της εξωτερικής εισόδου και του εσωτερικού δέκτη, της κατασκευής του κτηρίου και τέλος σε οτιδήποτε βρίσκεται ανάμεσα τους.

Το αν χρειάζεστε σύστημα μόνο με μεταφορά ήχου ή και εικόνας εξαρτάται κυρίως από το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε. Εάν σκοπεύετε να παρέχετε πρόσβαση στο χώρο σας απομακρυσμένα και χρειάζεται να βλέπετε ποιος είναι στην είσοδο, τότε χρειάζεστε θυροτηλέφωνο με εικόνα. Αν απλά χρειάζεται να συνομιλείτε με όποιον βρίσκεται στην είσοδο, τότε σίγουρα χρειάζεστε σύστημα μόνο για ήχο.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.