Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
 • Ελληνικα
 • Αγγλικα

Σχετικά

Διοίκηση 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζετε στο απόφθεγμα, ενός από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου, :

rhto

Χαιρετισμός

Ιστορικό

Η MEGA GUARD ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με δ.τ. «MEGA GUARD A.E», είναι ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας αμιγώς ελληνικών συμφερόντων. Αποτελεί την συγχώνευση, κατά τις διατάξεις του Ν.Δ. 1297/​1972, τις προσωπικής εταιρίας με την ονομασία «MEGA GUARD – Ταχταρίδου Μ. Βαρβάρα» που ιδρύθηκε το έτος 1994 και τις εταιρίας «ΤΑΧΤΑΡΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε.» με δτ. MEGA GUARD Ε.Π.Ε.

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ν.2518/97 3015/​39/​60/​1264-​νζ’
ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΛΗΣ ΕΓΚ. Γ.Ε.ΕΘ.Α. Φ 456/​65958α /​14.12.2007
ΑΔΕΙΑ ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤ.Α’ ΑΡ. ΜΗΤ. 06 – 035.
ΑΡ. ΠΡ. 499/54/22.10.08
ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 600.000 €
Γ.Ε.ΜΗ. 43299806000
Α.Φ.Μ. 800178001
Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την αρχή της λειτουργίας της, προσέφερε στους πελάτες της, ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, με αποτέλεσμα την γρήγορη αναγνώρισή της και εδραίωσή της στην αγορά, ως μια αξιόπιστη και ποιοτική εταιρία. Αποτέλεσμα της προσφοράς από την MEGA GUARD Α.Ε. ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων είναι η συνεχής ανάπτυξή της από το πρώτο έτος της λειτουργίας της.

Έτσι σήμερα και μετά από 26 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία:

kthrio

Λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τετραγωνικών μέτρων, κτισμένες σε οικόπεδο 5.500 τετραγωνικών μέτρων, με σχέδια μελλοντικής επέκτασής τους. Διαθέτει υποκαταστήματα σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας που της δίνουν την δυνατότητα να παρέχει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλη την Επικράτεια. Ειδικότερα οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 12 χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στεγάζουν και τον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο συστημάτων ασφαλείας.

Διαθέτει υποκατάστημα στην Πάτρα, στην Λάρισα, στα Ιωάννινα, στο  Κιλκίς, στις  Σέρρες, στην Μυτιλήνη, στο Ρέθυμνο, στην Ξάνθη, στην Ορεστιάδα και στο Ναύπλιο και έχει αναπτύξει στόλο ενενήντα έξι (96) και πλέον αυτοκινήτων, εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που της επιτρέπουν να βρίσκεται άμεσα και αποτελεσματικά, δίπλα στους πελάτες της.

Η συνεχής ανάπτυξη των εταιρειών του Ομίλου οδήγησαν στην εδραίωση της ως ηγέτιδα δύναμη στην εγχώρια αγορά των υπηρεσιών ασφαλείας και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείτε αυτόνομα σε όλη την Επικράτεια και διαθέτει υποκατάστημα σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας για την άμεση παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας στους πελάτες του.

Ο Ομιλος εκτός από την εφαρμογή του ISO/IEC 27001:2013 σε όλες τις εταιρείες έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του προσωπικού της και των πελατών της και είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), για περισσότερες πληροφορίες dataprotection@megaguard.gr.

Διαθέτει στόλο 96 και πλέον αυτοκινήτων, εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που της επιτρέπουν να βρίσκεται άμεσα και αποτελεσματικά, δίπλα στους πελάτες της.

Έχει ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Λήψης Σημάτων πανελλαδικά, για την απόλυτη ασφάλεια της περιουσίας των πελατών της και απασχολεί έμπειρο, εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο, ένστολο προσωπικό, το οποίο ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η MEGA GUARD Α.Ε. είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη και μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε κρίσιμους και σημαντικούς τομείς καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης.

Ακόμα, η ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συνέπεια και υψηλή σχέση αξίας – τιμής έχει συντελέσει στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και στη δημιουργία καλής φήμης στην αγορά.

Τα σημαντικότερα ισχυρά σημεία της Mega Sprint Guard, τα οποία συνθέτουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα παρέχοντας σημαντικές προοπτικές διατήρησης της υφιστάμενης ανάπτυξης και βιωσιμότητας της είναι:

 • Ισχυρή παρουσία σε πανελλήνιο επίπεδο και εκτεταμένο πελατολόγιο.
 • Ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συνέπεια και υψηλή σχέση αξίας – τιμής, γεγονός που έχει οδηγήσει σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και καλή φήμη στην αγορά.
 • Επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση του προσωπικού και σε εκσυγχρονισμό του τεχνολογικού εξοπλισμού της
 • Συμπαγές διοικητικό σχήμα με ευελιξία στη λήψη αποφάσεων, στη διοίκηση της Εταιρίας και στη διαχείριση του προσωπικού.
 • Χαμηλά σταθερά έξοδα και αποδοτική αξιοποίηση του προσωπικού, γεγονός που επιτρέπει την υιοθέτηση επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής.
 • Σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των υπηρεσιών επανδρωμένης φύλαξης.
 • Έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό που εξειδικεύεται σε Μελέτες Ασφαλείας και Τεχνικές μελέτες, για να μπορούμε να προτείνουμε υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις για την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων και της περιουσίας του κάθε πελάτη μας
 • Με το υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψεις Σημάτων και Εικόνας  που μέσω των συστημάτων VideoAnalytics που χρησιμοποιεί προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ανθρώπινου δυναμικού και τεχνολογίας
 • Εξειδίκευση σε έργα Δημοσίου τομέα και ανεπτυγμένες δεξιότητες σύνταξης φακέλων διαγωνισμών.
 • Εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία για κάθε πελάτη της, προσφέροντας με υπευθυνότητα προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλείας υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αξιοποιώντας όλες τις λύσεις της σύγχρονης τεχνολογίας
 • Πιστοποιημένο και υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα του κλάδου προσωπικό, ως αποτέλεσμα καλής διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων (προσέλκυση, επιλογή, εκπαίδευση, υποστήριξη, κτλ.).
 • Κατοχή όλων των αναγκαίων αδειών και πιστοποιήσεων και συνεχή επικαιροποίηση /​συμπλήρωση τους βάσει των αναγκών και ευκαιριών που προκύπτουν.
 • Καλή οικονομική κατάσταση με υψηλά χρηματικά διαθέσιμα.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Αξιοποιώντας τα ισχυρά της σημεία, η MEGA­GUARD Α.Ε. έχει ως στόχο την αξιοποίηση των διαγραφόμενων ευκαιριών που θα της επιτρέψουν να διατηρήσει την ευέλικτη και δυναμική της παρουσία στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Καθημερινά είμαστε δέκτες ειδήσεων που αφορούν πράξεις βίας είτε εναντίον περιουσιών είτε κατά ατόμων, η δε εγκληματικότητα γενικά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε σημείο που ο καθένας να ανησυχεί για την ανά πάσα στιγμή απειλή για την προσωπική του ζωή, άνεση και ασφάλεια καθώς και για την πρόκληση ζημιών στην περιουσία του.

Έχοντας υπόψη τα πιο πάνω και πιστεύοντας στην ανάγκη ενεργοποίησης μας για όσο το δυνατό έγκαιρη πρόληψη και περιορισμό ενεργειών που προκαλούν αναστάτωση, ανασφάλεια, πρόκληση υλικών ζημιών σε περιουσίες, κλοπές, ληστείες και ακόμα κάποιες προσωπικές επιθέσεις, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές, οργανωθήκαμε και λειτουργούμε με βάση διεθνή πρότυπα.

MEGA SPRINT GUARD Α.Ε. – Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ναυαρχίδα του ομίλου εταιρειών.

MEGA SPRINT GUARD SERVICES Α.Ε. –  Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας/φύλαξης και υπηρεσιών Facility.

MEGA SPRINT GUARD ELECTRONIC SYSTEMS Α.Ε. –  Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με ηλεκτρονικά μέσα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Όμιλος  εμφανίζει, τα τελευταία έτη, σημαντική αναπτυξιακή πορεία, υγιή χρηματοοικονομική κατάσταση και η οικονομική κατάσταση της χαρακτηρίζεται καλή με υψηλά χρηματικά διαθέσιμα.

Τα οικονομικά στοιχεία μας, δηλώνουν ευρωστία της και αποδεικνύουν την χρηματοοικονομική ικανότητα για την άριστη εκτέλεση οποιουδήποτε έργου.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
  MEGA SPRINT GUARD A.E. MEGA SRPINT GUARD ELECTRONIC SYSTEMS A.E. MEGA SPRINT GUARD SERVICES A.E.
2018  16.495.657,71€ 490.691,96€ 7.060.280,54€
2017 21.476.863,24€ 335.924,56€ 3.062.752,18€
2016 19.051.152,68 312.112,30€ 1.188.906,68€
ΣΥΝ. 57.023.673,63 € 1.138.728,82 € 11.311.939,40 €
ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ
  MEGA SPRINT GUARD A.E. MEGA SRPINT GUARD ELECTRONIC SYSTEMS A.E. MEGA SPRINT GUARD SERVICES A.E.
2018 751.501,81€ 11.699,31€ 723.202,50€
2017 1.919.808,27€ 6.211.07€ 492.059,39€
2016 1.737488,20€ -74.945,33€ 290.118,86€
ΣΥΝ. 4.408.798,28€ -57.034,95€ 1.505.380,75€

Τα έσοδα των εταιρειών αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα έτη λόγω της ισχυροποίησης της παρουσίας της στους υφιστάμενους τομείς δραστηριοποίησης και της επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε νέους κλάδους.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.