Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

Στις μέρες μας, η εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας, ξεκινάει από την πρόληψη. Συνεπώς η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) είναι επιτακτική ανάγκη να εφαρμόζεται σε χώρους όπως οικείες, επαγγελματικές – βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, μονάδες φωτοβολταϊκών πάρκων και άλλων. Η εγκατάσταση CCTV βοηθάει πρώτα στην αποτροπή και μετά στην τήρηση των αρχείων, τα οποία μας βοηθούν να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και να έχουμε γνώση από τι πρέπει να προστατεύουμε την ζωή σας και την περιουσία σας.

Η MEGA GUARD διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων CCTV έχει καταξιωθεί στον χώρο, και παρακολουθεί τις εξελίξεις προσφέροντας ότι πιο ασφαλές και σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία.

Για να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα CCTV πρέπει να γίνει μελέτη του χώρου και να εντοπιστούν τυχών ιδιαιτερότητες και τυφλά σημεία. Το έμπειρο προσωπικό μας θα παρέχει τη μελέτη σας δωρεάν και θα επιλέξετε μαζί το κατάλληλο σύστημα, που θα καλύπτει τις ανάγκες σας

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα συστήματα κλειστού κυκλώματος CCTV είναι:

Αναλογικά συστήματα παρακολούθησης (Analogue CCTV):

Οι λύσεις του αναλογικού κλειστού κυκλώματος εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για πολλές εφαρμογές επιτήρησης. Συγκαταλέγετε στα παραδοσιακά κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, το σήμα διαβιβάζεται σε αναλογική μορφή για τοπική προβολή από μια τοποθεσία στον συγκεκριμένο χώρο.

Αναλογικές κάμερες υψηλής ανάλυσης (HDCVI, HDTVI aHD, HD-SDI ):

Θα κατατάσσαμε την λύση αυτή σαν ενδιάμεση μεταξύ των Αναλογικών συστημάτων και των Ψηφιακών. Την προτιμάμε όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το σύστημα μας από το παλιό απλό Αναλογικό σε Αναλογικό σύστημα με κάμερες υψηλής ανάλυσης χωρίς το κόστος της εγκατάστασης εφόσον χρησιμοποιείτε το ίδιο καλώδιο.

Ψηφιακές IP (IP camera) κάμερες:

Σύστημα είναι κατάλληλο για μετάδοση εικόνας και ήχου με υψηλή ανάλυση εικόνας και επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα μετάδοσης των δεδομένων μέσω διαδικτύου. Ιδανικό για επιχειρήσεις, καταστήματα και οικίες με μεσαίο επίπεδο επικινδυνότητας, που καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό το επίπεδο ασφαλείας που απαιτείται.

Θερμικές κάμερες Υψηλής ποιότητας (Thermal Cameras)

Είναι οι κατάλληλη λύση για χώρους υψηλού κινδύνου, όπως μεγάλες εγκαταστάσεις, αεροδρόμια, Λιμάνια και γενικά εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου κινδύνου ασφαλείας. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι θερμικές κάμερες δεν απαιτούν καμία πηγή φωτός και διαθέτουν θερμική απεικόνιση των αντικειμένων, ακόμα και σε περιπτώσεις  μηδενικής ορατότητας.

Εξαιτίας αυτών των δυνατοτήτων, εκτός από εφαρμογές στην ασφάλεια και την προστασία την ζωής και της περιουσίας, χρησιμοποιούνται ευρέως για μηχανολογικούς, υδραυλικούς και ιατρικούς λόγους όπως π.χ. για τον εντοπισμό υδρορροών, για μετρήσεις της ανθρώπινης θερμοκρασίας εξ’ αποστάσεως (Εντοπισμός ιώσεων) και άλλων.

Οι επιλογές που έχετε με την εγκατάσταση ενός  συστήματος CCTV από την Mega Sprint Guard είναι:

  • Η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων για την ενεργοποίηση του εικονικού φρουρού στην περιουσία σας
  • Την καταγραφή και αποθήκευση δεδομένων για κακόβουλες ενέργειες ή αξιολόγηση καταστάσεων
  • Την παρακολούθηση της περιουσίας σας απομακρυσμένα μέσω του κινητού σας, του tablet, του υπολογιστή σας ή από οποιασδήποτε  συμβατή smartσυσκευή θέλετε
  • Αναγνώριση και καταγραφή πινακίδας οχημάτων
  • Σαν AccessControl σύστημα για έλεγχο επισκεψιμότητας και διάρκειας παραμονής στο χώρο που επιβλέπεται
  • Video Content Analytics, για δημογραφικά στοιχεία, πχ να ξέρετε σε ένα διάδρομο καταστήματος το χρόνο παραμονής, το αριθμό, την ηλικία, το φύλλο των ατόμων που βρέθηκαν εκεί
  • Για έλεγχο, παρακολούθηση και περαιτέρω ενέργειες σε ταμία επιχειρήσεων
  • Σαν σύστημα συναγερμού να εντοπίζει κίνηση και να ενεργοποιείται ο συναγερμός και το Κέντρο Επιχειρήσεων να αναλαμβάνει δράση

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.