Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

HomeΥπηρεσίεςΕπανδρωμένες ΥπηρεσίεςΜελέτες Ασφαλείας και Τεχνικές

Στην εποχή μας, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων απειλών, είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε στην διάθεση μας όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα αλλά και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις απειλές που αντιμετωπίζουμε, για να διατηρήσουμε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Για να επιλέξουμε όμως τις κατάλληλες λύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικά μέσα, θα πρέπει να γίνει Risk assessment and Risk management για να δούμε τα τρωτά σημεία και τις ανάγκες που έχει η εγκατάσταση. Παράλληλα με τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, πρέπει να παρέχεται και εκπαίδευση στο προσωπικό, για τον τρόπο που πρέπει να χειρίζονται την κάθε κατάσταση, αλλά και για τον τρόπο ελέγχου των συστημάτων. Η Mega Sprint Guard με την πολυετή εμπειρία στη μελέτη και τον σχεδιασμό μελετών ασφαλείας, μπορεί άμεσα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τις κατάλληλες λύσεις.

Αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους συστημάτων ασφαλείας που σε συνδυασμό και με την τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών μας, μας δίνει την δυνατότητα να οχυρώσουμε το ανθρώπινο δυναμικό σας και την περιουσία σας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.