Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

Ο καλύτερος τρόπος να προφυλάξετε την επιχείρησή σας ή την οικία σας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού. Το Γραφείου Μελετών και Εφαρμογών της Mega Sprint Guard, αφού εξετάσει την περιουσία σας, θα κάνει την εκτίμηση κινδύνων και θα προτείνει τις κατάλληλες λύσεις ασφαλείας που αρμόζουν.  Εφόσον συμφωνήσει ο πελάτης, θα εγκαταστήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού το οποίο θα καλύπτει όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου.

Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του χώρου, προτείνεται ενσύρματο ή ασύρματο. Σε νεόδμητα ή υπό ανακαίνιση κτίρια και σε κτίρια με πολλούς ορόφους συνήθως προτιμάται ενσύρματο ενώ σε με εγκαταστάσεις που δεν θέλουμε πολλές επεμβάσεις στο χώρο προτείνονται τα ασύρματα συστήματα.

Στην περίπτωση που έχετε κατοικίδια στο χώρο σας, τότε επιλέγουμε τους κατάλληλους αισθητήρες, ειδικούς για κατοικίδια, που τους επιτρέπει να κινούνται χωρίς να ενεργοποιήσουν τους αισθητήρες.

Σε επαγγελματικούς χώρους ή σε οικίες υψηλού επιπέδου επικινδυνότητας, μπορούμε επιπλέον να προσθέσουμε και κάποιους ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο να συζητήσουμε για οποιαδήποτε προϊόντα σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.