Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

HomeΥπηρεσίεςΕπανδρωμένες ΥπηρεσίεςΠροστασία Εγκαταστάσεων

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

Οι ανάγκες ενός οργανισμού που επιχειρεί στις απαιτητικές συνθήκες της Ελληνικής αγοράς, είναι ποικιλόμορφες και η ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων μεγάλων εταιρειών και Ομίλων με διασπορά στην επικράτεια, απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές ικανότητες. Κατανοούμε τις ανάγκες, το περιβάλλον και τις διαδικασίες των οργανισμών εξασφαλίζοντας από την πλευρά μας την ασφαλή λειτουργία τόσο των κτιρίων γραφείων όσο και υποκαταστημάτων / εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια.

Καλύπτουμε ως “one stop shop” το συνολικό εύρος των απαιτούμενων λύσεων ασφαλείας-φύλαξης, παρέχοντας την δυνατότητα περεταίρω επέκτασης τους, διασφαλίζοντας για τους πελάτες μας όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συνεργασία με έναν και μόνο αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών ασφαλείας-φύλαξης.

Αδιαμφισβήτητο κριτήριο προηγμένης τεχνογνωσίας (Know How) και υψηλής Διοικητικής υποστήριξης και Οργάνωσης της εταιρείας μας , αποτελεί το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες-όμιλοι έχουν αναθέσει στην εταιρεία μας, την φύλαξης των εγκαταστάσεων τους. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις έχουν διάφορες ιδιαιτερότητες όπως εκτεταμένο μήκος περιμέτρου, εκτεθειμένοι χώροι, αυξημένη συνάθροιση κοινού, παρεμβάλλοντες αστικοί χώροι, αυξημένο επιθυμητό επίπεδο ασφαλείας, χρήση ειδικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μηχανημάτων ακτινοσκόπησης (x-ray).

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ).

Η MEGA SPRINT GUARD A.E. διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, έχοντας μέσω των στελεχών της εκτελέσει με επιτυχία, ένα ευρύ φάσμα ανάλογων έργων, για αυτό και αποτελεί σήμερα μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα επανδρωμένων υπηρεσιών, συστημάτων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας, προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πελατών της.

Το προσωπικό της είναι μία έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα πιστοποιημένων και καταρτισμένων φυλάκων, ικανών να καλύψουν με απόλυτο επαγγελματισμό, τα πλέον σύνθετα έργα ασφαλείας σε όλη την επικράτεια και αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή υποστήριξη κάθε ανάθεσης έργου φύλαξης Δημόσιων Έργων.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.