Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα

Έλεγχος Eισερχόμενων / Eξερχόμενων Ατόμων & Οχημάτων / Personnel & Vehicle Patrol:

Γενικό καθήκον και αποστολή του προσωπικού ασφαλείας της MEGA SPRINT GUARD A.E. είναι η προστασία των περιουσιακών στοιχείων και συμφερόντων των πελατών της, η προστασία των ανθρώπων, η φυσική φύλαξη κτιρίων και εγκαταστάσεων από οποιοδήποτε συμβάν μπορεί να έχει αντίκτυπο στη ασφάλεια του πελάτη, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ζημίες, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κλοπή, λοιπές απώλειες και βλάβες, αμέλεια, αβλεψία, ή άγνοια καθώς και σε κακόβουλες και έκνομες ενέργειες.

Η ετοιμότητα και η εγρήγορση είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την εκπλήρωση της αποστολής του προσωπικού ασφαλείας της MEGA SPRINT GUARD A.E. και βοηθά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε συμβάντος καθώς και των σύγχρονων πρακτικών εγκληματικότητας

Το Προσωπικό Ασφαλείας της MEGA SPRINT GUARD A.E. εφαρμόζει αναλόγως μέτρα ασφάλειας ή διακριτικής επιτήρησης ή εποπτείας για τον έλεγχο εισερχομένων – εξερχομένων ατόμων, χειραποσκευών, αποσκευών, εμπορευμάτων και οχημάτων (ιδιωτικών και επαγγελματικών)

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.