Ιστορικό

Η MEGA GUARD ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με δ.τ. «MEGA GUARD A.E», είναι ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας αμιγώς ελληνικών συμφερόντων. Αποτελεί την συγχώνευση, κατά τις διατάξεις του Ν.Δ. 1297/​1972, τις προσωπικής εταιρίας με την ονομασία «MEGA GUARD – Ταχταρίδου Μ. Βαρβάρα» που ιδρύθηκε το έτος 1994 και τις εταιρίας «ΤΑΧΤΑΡΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε.» με δτ. MEGA GUARD Ε.Π.Ε.

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ν.2518/97

3015/​39/​60/​1264-​νζ’

ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΛΗΣ ΕΓΚ. Γ.Ε.ΕΘ.Α.

Φ 456/​65958α /​14.12.2007

ΑΔΕΙΑ ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤ.Α’

ΑΡ. ΜΗΤ. 06035.
ΑΡ. ΠΡ. 499/54/22.10.08

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

600.000

Γ.Ε.ΜΗ.

43299806000

Α.Φ.Μ.

800178001

Δ.Ο.Υ.

ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣvraveio22 Οκτωβρίου 2013 Η Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος κα. Ταχταρίδου Βαρβάρα, παραλαμβάνει το βραβείο από την ICAP ώς True LEADER για το έτος 2012. Μέσα από ένα σύνολο 20.500 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 35 Εταιρείες και 8 Όμιλοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να διακριθούν.Από την αρχή της λειτουργίας της, προσέφερε στους πελάτες της, ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, με αποτέλεσμα την γρήγορη αναγνώρισή της και εδραίωσή της στην αγορά, ως μια αξιόπιστη και ποιοτική εταιρία. Αποτέλεσμα της προσφοράς από την MEGA GUARD Α.Ε. ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων είναι η συνεχής ανάπτυξή της από το πρώτο έτος της λειτουργίας της.
Έτσι σήμερα και μετά από 25 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία:

mega guard buildingΛειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 400 τετραγωνικών μέτρων, κτισμένες σε οικόπεδο 5.500 τετραγωνικών μέτρων, με σχέδια μελλοντικής επέκτασής τους.
Εχει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Διαθέτει στόλο 90 αυτοκινήτων, εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που της επιτρέπουν να βρίσκεται άμεσα και αποτελεσματικά, δίπλα στους πελάτες της.

Έχει ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Λήψης Σημάτων πανελλαδικά, για την απόλυτη ασφάλεια της περιουσίας των πελατών της και απασχολεί έμπειρο, εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο, ένστολο προσωπικό, το οποίο ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η MEGA GUARD Α.Ε. είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη και μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε κρίσιμους και σημαντικούς τομείς καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης. Ακόμα, η ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συνέπεια και υψηλή σχέση αξίας – τιμής έχει συντελέσει στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και στη δημιουργία καλής φήμης στην αγορά. Τα σημαντικότερα ισχυρά σημεία της MEGA GUARD Α.Ε., τα οποία συνθέτουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα παρέχοντας σημαντικές προοπτικές διατήρησης της υφιστάμενης ανάπτυξης και βιωσιμότητας της είναι:
  • Ισχυρή παρουσία σε πανελλήνιο επίπεδο και εκτεταμένο πελατολόγιο.
  • Ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συνέπεια και υψηλή σχέση αξίας – τιμής, γεγονός που έχει οδηγήσει σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και καλή φήμη στην αγορά.
  • Συμπαγές διοικητικό σχήμα με ευελιξία στη λήψη αποφάσεων, στη διοίκηση της Εταιρίας και στη διαχείριση του προσωπικού.
  • Χαμηλά σταθερά έξοδα και αποδοτική αξιοποίηση του προσωπικού, γεγονός που επιτρέπει την υιοθέτηση επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής.
  • Σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των υπηρεσιών επανδρωμένης φύλαξης.
  • Εξειδίκευση σε έργα Δημοσίου τομέα και ανεπτυγμένες δεξιότητες σύνταξης φακέλων διαγωνισμών.
  • Πιστοποιημένο και υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα του κλάδου προσωπικό, ως αποτέλεσμα καλής διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων (προσέλκυση, επιλογή, εκπαίδευση, υποστήριξη, κτλ.).
  • Κατοχή όλων των αναγκαίων αδειών και πιστοποιήσεων και συνεχή επικαιροποίηση /​συμπλήρωση τους βάσει των αναγκών και ευκαιριών που προκύπτουν.
  • Καλή οικονομική κατάσταση με υψηλά χρηματικά διαθέσιμα.

Αξιοποιώντας τα ισχυρά της σημεία, η MEGA­GUARD Α.Ε. έχει ως στόχο την αξιοποίηση των διαγραφόμενων ευκαιριών που θα της επιτρέψουν να διατηρήσει την ευέλικτη και δυναμική της παρουσία στον κλάδο των υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας.

Rate this item
(2 votes)
More in this cat­e­gory: « Nul­lam Vitae Nibh Chart »

Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»

Επικοινωνία

MEGA GUARD A.E.

ΑΘΗΝΑ ΦΛΟΙΑΣ 30, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

210 5748041, FAX 210 5748058

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12,5 ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-​ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

2310 478760, FAX 2310 383044

&

1ο ΧΛΜ ΛΑΓΚΑΔΑ-​ΣΟΧΟΥ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

23940 25818, FAX 23940 20142

info@​megaguard.​gr

Κοινωνική Δικτύωση

Sign up to our newslet­ter:

Joom­la­Man