ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (EUROPE 500)

Στις 21/​03/​2013 σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η εταιρεία μας βραβεύτηκε από τον πανευρωπαικό οργανισμό EUROPE 500 και το IESE Busi­ness School ως η μία απο τις εταιρείες με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και απασχόλησης προσωπικού στην Ευρώπη.

europe 500 certiface

mge1

Η κα. Ταχταρίδου, Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρείας, ο κ. Παππάς, ο κ. Γυμνόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και ο κ. Ρεπανάς, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, στην είσοδο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου

mge2

Η κα. Ταχταρίδου και ο κ. Παππάς στην γέφυρα Κωνσταντίνος Καραμανλής εντός του Ευρωκοινοβουλίου

mge3

Η κα. Ταχταρίδου και ο κ. Παππάς στο σαλόνι της εισόδου της εκδήλωσης

mge4

Η αποστολή της εταιρείας μας μαζί με τον κ. Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου της Deloitte

mge5

O κ. Παππάς μαζί με τον καθηγητή του IESE κ. Χουάν Ρόουρε και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας SOFT­ONIC SA κ. Τομάς Ντιάγκο

mge6

Ο κ. Παππάς μαζί με τον θρύλο της επιχειρηματικότητας, επίτημο μέλος του EUROPE 500, Ιδρυτή του EFER (Euro­pean Forum for Entre­pre­neur­ship Research) κ. Μπέρτ Τφάλχοφεν.

mge7

Το πάνελ της εκδήλωσης, από αριστερά προς τα δεξιά, οι κ.κ. Χουάν Ρόουρε (Καθηγητής του IESE), Μπαράτ Σαχ ( Man­ag­ing Direc­tor SIGMA PLC– Ηνωμένο Βασίλειο), Βίκτορ Βάγκνερ (Man­ag­ing Direc­tor Rei­wag facil­ity Ser­vices Gmbh-​Αυστρία), Παππάς Παναγιώτης, Τομάς Ντιάγκο (Πρόεδρος SOFT­ONIC SA-​Ισπανία), Μπέρτ Τφάλχοφεν, Γκαμπριέλ Μασφουρολ (Πρόεδρος Europe 500) και Τόνυ Ράιλι (Πανευρωπαικός Διευθυντής D&B)

mge8

Ο κ. Παππάς κατά την διάρκεια της παρουσίασης της εταιρείας μας

mge9

Η βράβευση της εταιρείας μας απο τον κ. Γκαμπριέλ Μασφουρολ (Πρόεδρος Europe 500) και τον Δρ. Ινγκο Φρείντριχτ (πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και τωρινό πρόεδρο της EES (Euro­pean Eco­nomic Senate)

mge10

Ομαδική φωτογραφία των βραβευθέντων επιχειρήσεων, κάτω δεξιά θα διακρίνετε την κα. Ταχταρίδου και τον κ. Παππά για λογαριασμό της εταιρείας μας.

mge11

Η αποστολή της εταιρείας μας κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου

Rate this item
(0 votes)

Sign up to our newslet­ter:

Joom­la­Man