Θεσσαλονίκη 12 χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-​Νέων Μουδανιών
Emailinfo@megaguard.gr

HomeΌροι χρήσης και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Για την MEGA GUARD ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με δ.τ. «MEGA GUARD A.E» με ΑΦΜ 800178001, email: info@megaguard.gr, τηλ: 2310 478760 & URL: https://www. megaguard.gr/ (εφεξής "MEGA GUARD" ή «Εταιρεία»), ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που η Εταιρεία συλλέγει για εσάς, πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση.

Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές στην Δήλωση Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας μας.

1. Ποιοι είμαστε;
Η MEGA GUARD παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες από την μελέτη, και το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, την παρακολούθηση και την
υποστήριξη έργων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Επίσης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν εκτιμήσεις για τις τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές, το σχεδιασμό και την αναθεώρηση της πολιτικής ασφάλειας πληροφοριών, βοηθώντας επιχειρήσεις και οργανισμούς να δημιουργήσουν ένα ισχυρό περιβάλλον προστασίας συστημάτων, εφαρμογών και δεδομένων.

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;
Δεδομένα Επικοινωνίας. Στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας συλλέγονται όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Χρήση Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας. Παρατηρούμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που συλλέγονται μέσω cookies (λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση των cookies μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Cookies της Εταιρείας).

Στοιχεία Βιογραφικού. Ανάλογα με την θέση για την οποία υποβάλετε αίτηση πρόσληψης, η Εταιρεία συλλέγει τα στοιχεία που υποβάλλονται από εσάς και επεξεργάζεται ενδεικτικά τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, το ιστορικό απασχόλησής σας, τους προηγούμενους εργοδότες σας, τους τομείς της ειδίκευσής σας, τις επαγγελματικές και άλλες άδειες εργασίας και τις πιστοποιήσεις που κατέχετε, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα από τα οποία αποφοιτήσατε, τις προτιμήσεις σας για το είδος εργασίας, την εξακρίβωση των πληροφοριών αναφορικά με τις συστάσεις σας και προηγούμενους εργοδότες, οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που επιλέγετε εσείς να υποβάλλετε μέσω της διαδικασίας υποβολής βιογραφικού, έτερα δεδομένα που τυχόν μας παρασχεθούν κατά την διάρκεια τυχόν τηλεφωνικής μας επαφής ή μέσω της αίτησης σας ή άλλων επικοινωνιών μαζί σας.

Στοιχεία τιμολόγησης. Τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση κατοικίας ή έδρας, το ΑΦΜ, το όνομα της Δ.Ο.Υ και στοιχεία ταυτοποίησης στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου του πελάτη.

Η παροχή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική όμως υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η Εταιρεία δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συλλέξει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά τα στοιχεία σας που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση αιτημάτων προς την Εταιρεία. Παρακαλούμε να μας βοηθάτε να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, ενημερώνοντάς μας για τυχόν αλλαγές των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

3. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ιστοσελίδα μας: όταν επικοινωνείτε μαζί μας απευθείας, τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας, για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. όταν εκφράζετε οποιοδήποτε αίτημα υποστήριξης και ενδιαφέρον για θέση εργασίας μέσω της υποβολής του βιογραφικού σας. κατά την αγορά ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας Δεν διαθέτουμε προς πώληση τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους που διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

4. Πώς χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα;
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς: Επικοινωνία. Για την επικοινωνία και ενημέρωση σας για προϊόντα και υπηρεσίες μας καθώς και απόκριση σε αιτήματα σας για υποστήριξη. Πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών. Για την επεξεργασία της πώλησης προς εσάς, τη διαμόρφωση, την επισκευή και την συντήρηση προϊόντων και υπηρεσιών. Πλήρωση θέσης εργασίας. Για την στελέχωση τμημάτων της Εταιρείας μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας για την πλήρωση θέσης εργασίας. Συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας.

5. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας προς εσάς, βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης ή -κατόπιν αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για επικοινωνία μετά από σχετικό αίτημα σας, είναι για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

6. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία υποβάλλονται κατόπιν αιτήματος/ενδιαφέροντος σας θα τηρούνται από την Εταιρεία μας για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών και σύμφωνα με την νομοθεσία.

Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για την παροχή των συμβατικών μας υποχρεώσεων, η Εταιρεία μας δύναται να συνεχίσει
να αποθηκεύει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όπως μπορεί να είναι απαραίτητο για την προστασία των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας μας σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την παροχή της Υπηρεσίας που σας αφορούν διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλακτικής σας σχέσης με την Εταιρεία και, μετά τη λήξη αυτής, για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ότι είναι δυνατό να εγερθούν αξιώσεις από τα συμβαλλόμενα μέρη ή, σε περίπτωση έγερσης αξίωσης, έως την αμετάκλητη επίλυση τυχόν διαφοράς.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία υποβάλλονται για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας για την πλήρωση θέσης εργασίας θα τηρούνται από την Εταιρεία για χρονικό διάστημα έως ένα έτος (1) για πλήρωση μελλοντικών θέσεων εργασίας.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας στα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού και για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@megaguard.gr.

7. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας
Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων.

Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή με:

  •  κρυπτογράφηση
  • ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παραβίασης ασφαλείας
  • χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε αίθουσες με περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους
  • χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη
  • υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τουςπρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής «need-to- know».

8. Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα;
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται σε μία ή περισσότερες βάσεις δεδομένων που φιλοξενούνται από τρίτους που είναι εγκατεστημένοι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτοί οι τρίτοι δεν χρησιμοποιούν ούτε έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέρα από την αποθήκευση και την ανάκτηση τους.

9. Τα δικαιώματά σας
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία
επεξεργαζόμαστε. Επιπλέον, έχετε τα εξής δικαιώματα:

  •  Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας ή εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα (υπό προϋποθέσεις) να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

10. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να
ασκήσετε τα δικαιώματά σας, στέλνοντας email στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στην διεύθυνση dataprotection@megaguard.gr.

12. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις
Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 1 Μαΐου 2020. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»
Πολιτική απορρήτου
Ακολουθήστε μας
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://megaguard.gr/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.