Βράβευση EUROPE 500 — Βρυξέλλες

europe 500Στις 21/​03/​2013 σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η εταιρεία μας θα βραβευτεί από τον πανευρωπαικό οργανισμόEU­ROPE 500 και το IESE Busi­ness School ως η μία απο τις εταιρείες με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και απασχόλησης προσωπικού στην Ευρώπη.
Η αξιολόγηση έγινε μέσα απο χιλιάδες εταιρείες στην Ευρώπη με την κατάθεση των ζητούμενων στοιχείων για τα τέσσερα βασικά κριτήρια που είναι τα εξής:
Ανεξαρτησία: Αν η εταιρεία δεν αποτελεί μέρος ενός γκρούπ ή μιας άλλης εταιρείας
Η αύξησης των ισολογισμών και της απασχόλησης: Αν η εταιρεία έχει να επιδείξει αύξηση τουλάχιστον πάνω από 30% στον ισολογισμό της αλλά και στο απασχολούμενο προσωπικό κατά την περίοδο αναφοράς.
Το μέγεθος του προσωπικού: Αν η εταιρεία έχει τουλάχιστον πενήντα (50) υπαλλήλους κατά το έτος αναφοράς
Η ηλικία: Το χρονικό διάστημα ύπαρξης της εταιρείας.
Το βραβείο θα το παραλάβουν για λογαριασμό της εταιρείας η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος κα. Ταχταρίδου Βαρβάρα μαζί με τον ειδικό σύμβουλο της εταιρείας κ. Παππά Παναγιώτη.
Η MEGA SPRINT GUARD A.E. θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει και τους πολυάριθμούς πελάτες της για την εμπιστοσύνη δείχνουν στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
Rate this item
(0 votes)

Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»

Επικοινωνία

MEGA SPRINT GUARD A.E.

ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 29-​ΖΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

210 5748041, FAX 210 5748058

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΔΥΤΟΥ 34, ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1ο ΧΛΜ ΛΑΓΚΑΔΑ-​ΣΟΧΟΥ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

23940 25818, FAX 23940 20142

info@​megaguard.​gr

Κοινωνική Δικτύωση

Sign up to our newslet­ter:

Joom­la­Man